Waardebepaling

Is uw oog gevallen op een nieuwe woning? Overweegt u een verbouwing of verhuizing? Of bent u gewoon heel nieuwsgierig naar de verkoopkansen in de huidige woningmarkt? Wat uw reden ook mag zijn, de woningwaarde speelt vaak een grote rol. Wij komen graag met u in gesprek om de huidige marktwaarde te bepalen en u te adviseren in de mogelijkheden én kansen. Dit alles voor slechts een kopje koffie!

Neem contact op

Vrijblijvend advies op maat

Tijdens een waardebepaling komt Johan of Danny bij u langs. Wij vinden het prettig om in de woning af te spreken, zodat wij direct de huidige staat en het onderhoud kunnen beoordelen. Wanneer wij een goed beeld hebben, ontvangt u een indicatie van de marktwaarde. Daarnaast denken wij graag met u mee en proberen we uw wensen zo goed mogelijk te matchen met de woningmarkt en haar mogelijkheden. Zo leggen we een goede fundering voor een eventuele samenwerking!

Waardecomponenten

Er zijn verschillende componenten van invloed op de waarde van uw woning. Sommige componenten zoals de ligging en buurt kunt u als verkoper moeilijk veranderen. Maar op een aantal componenten zoals het onderhoud en de styling heeft u wel degelijk invloed. Soms kan het helpen om nog een aantal zaken op te pakken, voordat de woning in de verkoop gaat. Tijdens een waardebepaling wijzen wij u op deze punten. Zo kan een kleine verandering soms voor een groot verschil zorgen.

Indicatie, geen taxatie

Hoewel we tijdens een waardebepaling een indicatie afgeven van de woningwaarde, is het niet hetzelfde als een taxatie. Mocht u de waarde van de woning nodig hebben, omdat u bijvoorbeeld bezig bent met een verbouwing of een hypotheekaanvraag, dan heeft u voor de hypotheekverstrekker een gevalideerd taxatierapport nodig (een NWWI taxatie). Ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn. Meer informatie over taxaties leest u hier.