Aankoop

Aankoop

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, kijken en denken wij graag met u mee. Dat begint met luisteren en goed doorvragen. Wat zoekt u? Welke verwachtingen heeft u? Welke woningen heeft u al gezien? Als wij een goed beeld hebben van uw wensen, maken wij een passende selectie en opperen wij ook alternatieven, net zolang totdat u uw droomhuis gevonden heeft.

Afspraak maken?

De perfecte match

Tegenwoordig kunt u online een goede eerste indruk krijgen van het woningaanbod. Tegelijkertijd ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Zoveel aanbod, zoveel keus… Mogen wij u dan helpen om tot een doordachte beslissing te komen? Wij filteren het aanbod en breiden het tegelijkertijd uit met onze gerichte kennis van de woningmarkt.

Kennismaken?

Ik zie, ik zie…

Wanneer u een woning gaat bezichtigen, wegen uw eerste indrukken zwaar mee. Daarna komen wij graag in beeld. Samen met u bekijken we de ligging, de bouwkundige staat en bespreken we de eventueel benodigde aanpassingen. Hieruit komt een advies voort, waarmee wij de aankoop kunnen begeleiden. Zo krijgt u een scherp beeld van de prijs, de mogelijkheden en de consequenties.

Afspraak maken?

Meedenken over elke stap

De aankoop van een nieuwe woning is een ingrijpend traject. Daarin denken wij graag met u mee, vanaf de waardebepaling tot aan de koopakte. U mag van ons transparantie en betrouwbaarheid verwachten. Als er iets speelt in een huis, dan hoort u dat van ons. En als we een bepaalde strategie adviseren, dan vertellen we ook waarom.

Direct bellen