Verkoop

Verkoop

Uw huis verkopen is een grote stap. Hoe zorgt u ervoor dat uw woning opvalt? Welke prijs mag u verwachten, in een markt die even grillig als complex is? Op zulke vragen geven wij graag een passend antwoord. Wij zetten al onze ervaring en deskundigheid in om uw woning bij zoveel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht brengen.

Direct een waarderapport

Een goede prijs

Wanneer de markt onder druk staat, bent u misschien snel geneigd iets aan de prijs te doen. Wat ons betreft hoeft dat niet. Een woning heeft nu eenmaal haar waarde en daar stáán wij dan ook voor. De ervaring leert dat wij in de regio hoge, maar realistische verkoopprijzen weten te bewerkstelligen. Dat is wel zo prettig, want het geeft u de vrijheid om een nieuwe start te maken.

Afspraak maken

Wij regelen alles

De woningmarkt is lastig te doorgronden, omdat verhuizen voor de meeste mensen geen dagelijkse kost is. Voor ons is het dat gelukkig wel. Wij kennen het aanbod, wij weten wie de huizenzoekers zijn en wij nemen de tijd om beide bij elkaar te brengen. In alle stappen van het verkooptraject nemen wij u mee; van waardebepaling tot stylingadvies en van promotiepakket tot prijsstrategie.

Afspraak maken

Actieve promotie

Ons eerste en enige belang is om zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers naar uw woning te krijgen. Daartoe zetten wij een gevarieerd en compleet promotiepakket in. Dit bestaat uit foto’s, een eigen video, een 360⁰ rondleiding, een eigen website, een brochure én visitekaartjes die u gemakkelijk neerlegt en uitdeelt.

Afspraak maken