Over ons

Makelaardij Van Brussel

Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor met een groot hart. Dat hebben we niet alleen voor ons werk, maar ook – en juist – voor mensen. Een woning verkopen of aankopen doe je immers samen. U kent uw huis, wij kennen de markt. U weet waarom het er prettig wonen is, wij zorgen dat iederéén dat weet. Laten we daarom onze krachten bundelen!

Neem contact op

Onze medewerkers

Johan van Brussel

Ieder huis heeft zijn prijs, maar die moet je wel goed kunnen onderbouwen.

Johan is het juridische geweten van onze makelaardij. Vanuit zijn juridische achtergrond begeleidt hij alle taxaties en waardebepalingen. Daarbij baseert hij zich op zijn brede kennis van de markt, van de bouw en van de geldende regels. Stiekem verdenken wij hem van een fotografisch geheugen, waardoor hij razendsnel kan schakelen tussen prijs en vergelijkbaar aanbod. Dat zeggen we overigens nooit hardop, want voor Johan staat altijd de klant centraal, niet zijn eigen inbreng.

Larue Jansma

Persoonlijk contact vormt de fundering voor een geslaagde aan- en verkoop.

Larue is de vaste kracht van Makelaardij van Brussel en daarmee vaak een bekend gezicht voor onze klanten. Met haar binnendienst functie onderhoudt ze het klantcontact met verkopers, kopers en geïnteresseerden. Daarnaast draagt ze haar steentje bij aan de styling, marketing en social media van uw woning. Dankzij heldere communicatie en een creatieve blik, zorgt ze ervoor dat alles: staat als een huis!

Danny van Brussel

In deze markt moet je in beweging blijven met vernieuwende concepten.

De ontwikkelingen op de woningmarkt gaan razendsnel, maar Danny houdt voortdurend een vinger aan de pols. Hij verdiept zich in nieuwe (digitale) marketingconcepten, waarmee uw huis bij een grote, gerichte doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Dankzij die kennis ontwikkelt Danny zich uiteindelijk tot een eigentijdse makelaar, die klanten verder helpt met een effectieve promotie van hun woning. Wilt u snel een goed resultaat? Danny zorgt voor de juiste mix van verkoopkanalen!

Hedwig Bonte

Sfeer en persoonlijkheid maken van een huis, een thuis!

Hedwig is de stylist van Makelaardij Van Brussel. Met haar verfrissende blik weet ze uw woning om te toveren voor de fotografie en video. Dankzij het toevoegen, of juist weghalen van elementen in uw woning, krijgt een potentiële koper een neutrale en frisse indruk! Een bezoek van Hedwig is naast waardevol, ook altijd ontzettend gezellig. Dankzij haar warme karakter weet ze u op uw gemak te stellen en gaat u met het volste vertrouwen het verkooptraject in.

Benji van Brussel

Met mijn speurneus help ik u graag mee zoeken!

Benji is de viervoetige makelaar van Makelaardij Van Brussel. Hij is af en toe een beetje blond, af en toe een beetje energiek, maar over het algemeen een trouwe kracht en dé mascotte van onze makelaardij. Hij weet bij iedereen een lach op het gezicht te toveren en het ijs te breken. Een dansende kwispelende hond kan je immers toch bijna niet niet leuk vinden…

Tijd en aandacht

Wij houden van doorpakken en doen dat met passie en deskundigheid. Tegelijkertijd verliezen wij nooit de menselijke emoties uit het oog die met de aan-of verkoop van een woning verbonden zijn. De persoonlijke relatie met onze klanten is het fundament van ons kantoor. Daar investeren we bewust veel tijd en energie in; niet alleen omdat dit het resultaat ten goede komt, maar ook omdat we niet anders wíllen werken.

Afspraak maken?

Ontzorgen is ons vak

Wij zetten alles in het werk om u van dienst te zijn, of het nu de verkoop, de aankoop of een taxatie van uw woning betreft. Bij zo’n grote beslissing wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner. Iemand die met u meedenkt en even enthousiast als kritisch is. Iemand die het persoonlijke contact koestert, maar niet terugdeinst voor een zakelijke onderhandeling. Zo’n partner is Makelaardij Van Brussel: we werken niet alleen vóór onze klanten, maar vooral ook mét onze klanten.

Kennismaken?

Aangesloten bij Qualis

Qualis is een netwerk van zo’n 50 NVM makelaarskantoren die zich richten op het hogere segment. Makelaardij Van Brussel is in 2015 door Qualis geselecteerd om zich aan te sluiten. Dat geeft ons de mogelijkheid om uw woning bij een landelijke doelgroep gericht onder de aandacht te brengen. Een duurdere woning vraagt nu eenmaal om een andere benadering en een andere strategie.

Daartoe maken wij gebruik van het Qualis Magazine en de Qualis Gallery. Beide luxe uitgaven worden onder alle Qualis kantoren en hun uitgebreide klantenbestand verspreid. Daarnaast worden de woningen gepresenteerd op de website van Qualis. Daarmee geeft het netwerk ons een nationaal én internationaal bereik onder potentiële klanten en gegadigden.

Meer weten?