Styling

Iedere woning kan er met een paar slimme ingrepen héél anders uitzien. Hedwig, onze stylist, doorziet die verborgen mogelijkheden als geen ander. Haar adviezen zijn ons geheime wapen achter menige geslaagde verkoop. Indien gewenst kunt u ons ook inschakelen voor een complete metamorfose van uw woning.

Neem contact op

Opgeruimd staat netjes

Een aantrekkelijke presentatie van uw woning begint met opruimen. Als u iets over het hoofd ziet, doen wij het alsnog. Net nog even het dekbed strak trekken. Geen rondslingerend wasgoed of andere rommel. Het zijn soms kleinigheden, maar die zijn wel allesbepalend voor een goede eerste indruk. Met een geoefend oog voor detail maken wij de bezichtiging tot een succes.

Inspiratie opdoen?

Van gedateerd naar eigentijds

Wanneer je al enige tijd in een huis woont, ontstaat een soort blinde vlek. Dan heb je een frisse blik nodig om te zien hoe het ook anders kan. Een nieuwe indeling van de ruimte kan al veel schelen, het repareren van zichtbare mankementen natuurlijk ook. Soms adviseren we modern meubilair, een fris verfje of een andere vloer. Met onze eigen voorraad aan meubels en accessoires toveren wij zelfs de meest gedateerde inrichtingen om tot een eigentijdse ruimte. “Dat had ik veel eerder moeten doen…” – hoe vaak we dat niet al gehoord hebben!

Afspraak maken?

Digitaal stylen

Niet iedereen heeft de tijd of de middelen om een woning op te knappen of om te vormen. Dan kunnen wij ook een digitale restyling doen. Op basis van bestaande foto’s maken wij visuals die tonen hoe het kan worden. Die virtuele blik op de toekomst kan net dat ene zetje zijn om de koper te overtuigen.

Neem contact op