Onze waardebon

Het verkopen van uw huis is een spannende gebeurtenis. U zoekt een makelaar die u in het gehele proces kan ondersteunen en ontzorgen. Wanneer wij deze rol mogen vervullen, zijn wij zeer vereerd. U legt uw vertrouwen in onze handen. Om u hiervoor te bedanken zetten wij u graag in het zonnetje. Zodra uw woning is aangemeld op Funda kunt u bij ons op kantoor een waardebon ophalen ter waarde van €100.

U heeft de keuze uit één van de bonnen van de onderstaande ondernemers.

Restaurant Proto

Middenin het Alphense centrum en aan de Oude Rijn vindt u het sfeervolle restaurant Proto. Hier kunt u genieten van een lunch, diner of borrel in Spaanse stijl. Het restaurant staat bekend om zijn lekkere tapasgerechtjes. Heerlijk om te delen! Met wie gaat u hier binnenkort tafelen?

Lees meer over Proto

Ongestuukt

Ongestuukt is een concept store in het centrum van Alphen aan den Rijn. Ongestuukt heeft een – met passie samengestelde – mannen- én vrouwencollectie. Daarnaast is de winkel in het bezit van een eigen Barber shop-in-store. Hoe gaaf! Welke nieuwe outfit scoort u met onze waardebon?

Bekijk de website van Ongestuukt

Sebastian

Bij kledingzaak Sebastian kunt u terecht voor alle topmerken op het gebied van fashion. De winkel biedt een uitgebreide mannen – en vrouwencollectie. Bij Sebastian wordt u volledig in de watten gelegd en van top tot teen gestyled door een van de stylisten. Welk item hangt er binnenkort in uw kledingkast?

Bekijk de collectie van Sebastian

Marc Huisman Autobedrijf

Marc Huisman Autobedrijf is een innovatief en merkonafhankelijk autobedrijf. Het team van vakmensen biedt een servicegerichte begeleiding bij de aankoop en het onderhoud van uw auto. Staat er binnenkort een APK op de planning of zijn er reparaties aan uw auto nodig? Schroom niet om bij Marc en zijn team binnen te stappen. Zij helpen u graag op weg!

Bekijk de website van Marc Huisman.