Promotiepakket

Wanneer uw woning in de verkoop komt, wilt u dat alles klopt. En dat snappen wij maar al te goed. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan de presentatie van uw woning. Naast het stylen zit dat hem ook – en voornamelijk – in de promotie. Wij zorgen voor een zo’n groot mogelijk bereik door het inzetten van verschillende communicatiekanalen. Onze strategie tot het vinden van een potentiële koper gaat verder dan een plaatsing op Funda alleen. Nieuwsgierig? Wij leggen het u graag uit.

Neem contact op

Alles in huis

De meeste woningzoekenden starten op internet. Daarom is een uitstekende online verkooppresentatie een echte must! Wij besteden hier veel aandacht aan. Wij hebben onderzocht wat een woningzoekende graag ziet, hierop hebben wij onze promotie ingericht. Zo hebben we alles in huis voor een hoge Funda conversie. Verder krijgt iedere woning een eigen website waarop kandidaten alle informatie terug kunnen vinden. Woningen in het hogere segment krijgen een exclusieve plaatsing op Qualis.

Social media

Dagelijks zijn wij actief bezig om ons bereik op social media te vergroten. Daarin zijn wij een van de grootste partijen in onze regio. Leuk voor ons, maar ook zeker interessant voor u als verkoper. Tegenwoordig kunnen wij onze woningen zelfs verkopen via social media. Kortom; social media is voor ons een sterk vernieuwend verkoopkanaal met een gigantisch bereik.

Instagram

Zoekersbestand

Naast Funda en social media hebben wij ook een groot bestand aan zoekers. Serieuze zoekers in Alphen aan den Rijn en omgeving.  Een interessante troef! Mocht u bijvoorbeeld snel tot een koopovereenkomst willen komen, dan zouden wij in ons eigen zoekersbestand een geschikte kandidaat kunnen vinden. Ook wanneer de woning niet snel verkocht wordt, kunnen we deze extra onder de aandacht brengen bij onze zoekers.